Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Rayo Sadense (436413) - los super futbolistas (796324) » 367913931: T36/J14/X

Liga 367913931 Información oficial sobre el partido 367913931 en Hattrick

26.05.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / X.3687 (182254)

León solo Alineación oficial del equipo 'León solo' en el partido 0 - 2 los super futbolistas Alineación oficial del equipo 'los super futbolistas' en el partido
0 - 1 Baltasar Santaulària (40')
0 - 2 Bartomeu Bertolí (74')
León solo Alineación oficial del equipo 'León solo' en el partido 0 - 2 los super futbolistas Alineación oficial del equipo 'los super futbolistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
León solo Alineación oficial del equipo 'León solo' en el partido 0 - 6 los super futbolistas Alineación oficial del equipo 'los super futbolistas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

León solo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Enrique Carabias del León ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el León va posar setge sobre la defensa central visitant però en Enrique Carabias no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Carabias es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Haro Esteban de León va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Federico Aguado López de León va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

los super futbolistas

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Baltasar Santaulària que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Bartomeu Bertolí de futbolistas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): futbolistas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Wenceslao Corera va desviar el xut final de Mircea Spahiu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Baltasar Santaulària, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Bartomeu Bertolí de futbolistas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Jordi Manel Guarch va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Delicado de futbolistas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.