Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morgadocalvente (988278) - Auto Express (775419) » 367907331: T36/J3/X

Liga 367907331 Información oficial sobre el partido 367907331 en Hattrick

10.03.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / X.3570 (182137)

Morgadocalvente Alineación oficial del equipo 'Morgadocalvente' en el partido 1 - 2 turleque city Alineación oficial del equipo 'turleque city' en el partido
0 - 1 Antonio Rubio Marín (11')
0 - 2 Antonio Rubio Marín (14')
José Miguel de Blas (64') 1 - 2
Morgadocalvente Alineación oficial del equipo 'Morgadocalvente' en el partido 1 - 2 turleque city Alineación oficial del equipo 'turleque city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Morgadocalvente Alineación oficial del equipo 'Morgadocalvente' en el partido 1 - 1 turleque city Alineación oficial del equipo 'turleque city' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,0 % 19,1 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morgadocalvente

Goles Goles

  • 104 Minuto 64 (Gol de penalti): El públic de Morgadocalvente va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 64, va xiular un penal pels locals. José Miguel de Blas no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Morgadocalvente va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Alfredo Borau va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Mínguez de Morgadocalvente la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, José Miguel de Blas de Morgadocalvente va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Era el minut 40 quan després d'una dura entrada, el jugador José Miguel de Blas de Morgadocalvente s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alfredo Borau que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

turleque city

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Jannik Strahlemann entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al turleque, un peu providencial d'en Antonio Rubio Marín va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Antonio Rubio Marín de turleque va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 14. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de turleque, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Cándido Arrocha va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Rábago va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Valentín Jares de turleque va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alberto Moreno va entrar en el seu lloc.