Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpic Malgrat F.C (993077) - CD Badajoz SAD "A" (1590073) » 367905637: T36/J13/X

Liga 367905637 Información oficial sobre el partido 367905637 en Hattrick

19.05.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / X.3539 (182106)

danok batera Alineación oficial del equipo 'danok batera' en el partido 1 - 0 CD Badajoz SAD "A" Alineación oficial del equipo 'CD Badajoz SAD "A"' en el partido
Georgi Nakov (76') 1 - 0
danok batera Alineación oficial del equipo 'danok batera' en el partido 1 - 0 CD Badajoz SAD "A" Alineación oficial del equipo 'CD Badajoz SAD "A"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
danok batera Alineación oficial del equipo 'danok batera' en el partido 3 - 0 CD Badajoz SAD "A" Alineación oficial del equipo 'CD Badajoz SAD "A"' en el partido
Tiene mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

danok batera

Goles Goles

  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): batera, atacant per l'esquerra al minut 76, va aprofitar el magnífic llançament de Georgi Nakov per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José María Girart va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 35 de joc.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): batera va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Antonio Barella va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Julià Barrull.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Barbastro de batera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Idir Qoraih va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de batera estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

CD Badajoz SAD "A"

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Víctor Obregón va ridiculitzar a en Marcos Vilallonga amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En José Luis Mínguez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Carlos Alberto Cucaller va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mariano Montiel.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Badajoz va fer una substitució al minut 80. Gonzalo Vargas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco Santelices.