Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.COX (1433151) - The Barneys (440215) » 367902842: T36/J1/X

Liga 367902842 Información oficial sobre el partido 367902842 en Hattrick

25.02.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / X.3490 (182057)

C.D.COX Alineación oficial del equipo 'C.D.COX' en el partido 0 - 4 R MALLORCA Alineación oficial del equipo 'R MALLORCA' en el partido
0 - 1 Sergio Illarrazu (4')
0 - 2 Pedro Javier Vizcaino (20')
0 - 3 David Pardo (48')
0 - 4 Jurgen Steurer-Szigeti (55')
C.D.COX Alineación oficial del equipo 'C.D.COX' en el partido 0 - 4 R MALLORCA Alineación oficial del equipo 'R MALLORCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.COX Alineación oficial del equipo 'C.D.COX' en el partido 2 - 2 R MALLORCA Alineación oficial del equipo 'R MALLORCA' en el partido
Tiene mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,6 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.COX

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al 47, Dani Pérez-Blanco hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Quim Serrahima. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): C.D.COX va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pablo Espronceda va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Quim Serrahima va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oronzo Durso de C.D.COX es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Chía es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

R MALLORCA

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MALLORCA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergio Illarrazu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): En Tomás Joven va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pedro Javier Vizcaino la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en David Pardo de MALLORCA va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jurgen Steurer-Szigeti de MALLORCA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 55 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): MALLORCA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan David Pardo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Jurgen Steurer-Szigeti va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Juan Antonio Vinuesa de MALLORCA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Zazo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Diego Zazo de MALLORCA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.