Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiaagoo United (798450) - Aguila F.T. (990708) » 367883681: T36/J13/X

Liga 367883681 Información oficial sobre el partido 367883681 en Hattrick

19.05.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / X.3147 (181714)

hercules de alicante c.f Alineación oficial del equipo 'hercules de alicante c.f' en el partido 2 - 5 Burred Unites Alineación oficial del equipo 'Burred Unites' en el partido
Mouhsine Benslimane (9') 1 - 0
Mouhsine Benslimane (22') 2 - 0
2 - 1 Leonardo Camptor (31')
2 - 2 Kevin Zornoza (41')
2 - 3 Benchomo Pérez (81')
2 - 4 Caetano Caselas (82')
2 - 5 Benchomo Pérez (86')
hercules de alicante c.f Alineación oficial del equipo 'hercules de alicante c.f' en el partido 2 - 5 Burred Unites Alineación oficial del equipo 'Burred Unites' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
hercules de alicante c.f Alineación oficial del equipo 'hercules de alicante c.f' en el partido 0 - 5 Burred Unites Alineación oficial del equipo 'Burred Unites' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hercules de alicante c.f

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del hercules contenien la respiració mentre en Mouhsine Benslimane s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de hercules pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mouhsine Benslimane va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Leonardo Camptor es va comportar com un juvenil al minut 85 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mouhsine Benslimane de hercules es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manolo Gorbea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Guillermo Gorcoa de hercules va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Manolo Gorbea ocupà el lloc d'en Óscar Murcia al 12 minuts, dos minuts després que el jugador de hercules quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): En Cristóbal Marcos Gómez va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Burred Unites

Goles Goles

  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Un mica després, Leonardo Camptor de Burred va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Kevin Zornoza, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 41.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Benchomo Pérez va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del hercules. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Caetano Caselas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Burred es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 82.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Benchomo Pérez de Burred va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Antonio Manuel Marcos Gómez va fer una estirada espectacular al minut 27, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Nahuel Villanueva.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Humberto Elgorriaga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Manuel Marcos Gómez va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonardo Camptor.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Passats 77 minuts de joc, en Humberto Elgorriaga de Burred va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.