Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los potrillas (990096) - Real Murcia F.C, S.A.D (122001) » 367883015: T36/J1/X

Liga 367883015 Información oficial sobre el partido 367883015 en Hattrick

25.02.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / X.3136 (181703)

Atlético Fapencios Alineación oficial del equipo 'Atlético Fapencios' en el partido 3 - 2 tomeupenya Alineación oficial del equipo 'tomeupenya' en el partido
0 - 1 Mauro Urquijo (32')
José Aranda (42') 1 - 1
Gizon Artzubia (43') 2 - 1
2 - 2 Gaizka Altzolarats (54')
Bogdan Vlădean (84') 3 - 2
Atlético Fapencios Alineación oficial del equipo 'Atlético Fapencios' en el partido 3 - 2 tomeupenya Alineación oficial del equipo 'tomeupenya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atlético Fapencios Alineación oficial del equipo 'Atlético Fapencios' en el partido 6 - 1 tomeupenya Alineación oficial del equipo 'tomeupenya' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Fapencios

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Fapencios s'esgargamellaven dempeus per esperonar José Aranda que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 42 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Fapencios, atacant per l'esquerra al minut 43, va aprofitar el magnífic llançament de Gizon Artzubia per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José Aranda arribés a peus de Bogdan Vlădean, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Fapencios el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fapencios Salvatore Malpede quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Josep Enric Ros va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Gonzalo Espalza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Salvatore Malpede, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Aranda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Enric Ros de Fapencios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bogdan Vlădean.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Xairo Cerdeira que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 303 Minuto 70 (Evento clima: sol, OK técnico): Josep Enric Ros semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

tomeupenya

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mauro Urquijo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Gaizka Altzolarats que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fapencios. La jugada d'estratègia del tomeupenya per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Neftalí Baptista va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.