Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perikinkin Team (1437472) - Steagua Nospotable (1433408) » 367871017: T36/J11/X

Liga 367871017 Información oficial sobre el partido 367871017 en Hattrick

05.05.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / X.2921 (171248)

F.C. Mirador Alineación oficial del equipo 'F.C. Mirador' en el partido 2 - 0 Steagua Nospotable Alineación oficial del equipo 'Steagua Nospotable' en el partido
Paco Azuela (28') 1 - 0
Martín Oña Soto (67') 2 - 0
F.C. Mirador Alineación oficial del equipo 'F.C. Mirador' en el partido 2 - 0 Steagua Nospotable Alineación oficial del equipo 'Steagua Nospotable' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Mirador Alineación oficial del equipo 'F.C. Mirador' en el partido 2 - 1 Steagua Nospotable Alineación oficial del equipo 'Steagua Nospotable' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mirador

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mirador contenien la respiració mentre en Paco Azuela s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Martín Oña Soto de Mirador va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mirador van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ángel Lima, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Mirador per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Paco Azuela va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Paco Azuela, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Adolfo Covarrubias de Mirador va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Azuela de Mirador amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Steagua Nospotable

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Marian Jachimczyk quasi aconsegueix empatar per Nospotable al minut 34, però Akli Boujemaa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Marian Jachimczyk quasi redueix la diferència al marcador al minut 73, però una gran estirada d'en Akli Boujemaa va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabio Maestroni de Nospotable la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Edgar Albertí de Nospotable va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José María Porta va entrar en el seu lloc.