Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pont de la Gallina FC (433611) - pasopalabra (779392) » 367867695: T36/J6/X

Liga 367867695 Información oficial sobre el partido 367867695 en Hattrick

31.03.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / X.2862 (171189)

Reyal Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Reyal Zaragoza' en el partido 1 - 2 pasopalabra Alineación oficial del equipo ' pasopalabra' en el partido
0 - 1 Dino Ezpeleta (47')
Pepe Castropol (77') 1 - 1
1 - 2 Claas Burghard (78')
Reyal Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Reyal Zaragoza' en el partido 1 - 2 pasopalabra Alineación oficial del equipo ' pasopalabra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Reyal Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Reyal Zaragoza' en el partido 3 - 1 pasopalabra Alineación oficial del equipo ' pasopalabra' en el partido
Tiene mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reyal Zaragoza

Goles Goles

  • 110 Minuto 77 (Gol de falta): Al minut 77, Zaragoza van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Pepe Castropol va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Pau Riera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zaragoza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Marc Josep Nadal va estar a punt d'empatar per a Zaragoza quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sergio Macario va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Josep Nadal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Zaragoza, en Pedro Usabiaga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): El jugador de Zaragoza Raúl Verdesoto va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Martín Luengo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Antxoka Area, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

pasopalabra

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dino Ezpeleta va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En Claas Burghard donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mauro Iglesias que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pasopalabra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hugo Eril, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antxoka Area no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Miguel García Peñuela estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Gumersindo Crujeiras va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Alacid de pasopalabra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Mauro Iglesias no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Daniel Caravéo.