Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Virego (122150) - CD Bezana (1367856) » 367864734: T36/J8/X

Liga 367864734 Información oficial sobre el partido 367864734 en Hattrick

14.04.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / X.2809 (171136)

Oviedin_ F.C. Alineación oficial del equipo 'Oviedin_ F.C.' en el partido 5 - 0 CD Bezana Alineación oficial del equipo 'CD Bezana' en el partido
Alfredo Jorge Petruchelli (14') 1 - 0
Miguel García (33') 2 - 0
Armin Reh (40') 3 - 0
Jimmy Wijkstra (54') 4 - 0
Miguel García (73') 5 - 0
Oviedin_ F.C. Alineación oficial del equipo 'Oviedin_ F.C.' en el partido 5 - 0 CD Bezana Alineación oficial del equipo 'CD Bezana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Oviedin_ F.C. Alineación oficial del equipo 'Oviedin_ F.C.' en el partido 8 - 0 CD Bezana Alineación oficial del equipo 'CD Bezana' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oviedin_ F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Alfredo Jorge Petruchelli va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Oviedin_.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miguel García es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jimmy Wijkstra el va rematar Armin Reh amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Als 54 minuts de joc, els nois de Oviedin_ van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jimmy Wijkstra augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Oviedin_ pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miguel García va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gianni Füglistaller. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guillem Marty al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mikel Girgós va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Alfredo Jorge Petruchelli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Guillem Marty va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Oviedin_ ho intentava per la dreta per mitjà de Jakub Kuca, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Miguel García gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guillem Marty va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Oviedin_ va ser a punt de marcar al minut 78, quan el seu jugador Alfredo Jorge Petruchelli va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Oviedin_ va fer una substitució al minut 44. Gianni Füglistaller va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jakub Kuca.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Mateusz Chmielnik, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

CD Bezana

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gaudenzio Stoccoro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Llàtzer Caballer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Jorge Monsalbe. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.