Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TheAssasins (988260) - Real Madrid .C.F.. (314082) » 367864540: T36/J1/X

Liga 367864540 Información oficial sobre el partido 367864540 en Hattrick

25.02.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / X.2806 (171133)

centauros lokos Alineación oficial del equipo 'centauros lokos' en el partido 2 - 3 Real Madrid .C.F.. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid .C.F..' en el partido
Roberto Ferrón (20') 1 - 0
1 - 1 Hugo Brihuega (22')
1 - 2 Èdgar Roger (30')
Daniel Noriega (69') 2 - 2
2 - 3 Hugo Brihuega (74')
centauros lokos Alineación oficial del equipo 'centauros lokos' en el partido 2 - 3 Real Madrid .C.F.. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid .C.F..' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
centauros lokos Alineación oficial del equipo 'centauros lokos' en el partido 5 - 1 Real Madrid .C.F.. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid .C.F..' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

centauros lokos

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Roberto Ferrón de centauros aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Daniel Noriega va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): centauros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Roberto Ferrón va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ignacio Argüeso va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Josep Terricabras va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Roberto Ferrón va estar a punt d'empatar per a centauros quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Josele Bueno va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Francisco Torroja de centauros va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Real Madrid .C.F..

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Hugo Brihuega que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 136 Minuto 30 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Froilán Bernárdez s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Èdgar Roger, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 2.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de R.madrid va ser finalitzada des de l'esquerra per Hugo Brihuega al minut 74. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Diego Consejo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Raúl Nereira de R.madrid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Nereira es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Semblava que Èdgar Roger s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.