Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Seif al Islam (794856) - Tkaiste (773607) » 367860030: T36/J5/X

Liga 367860030 Información oficial sobre el partido 367860030 en Hattrick

24.03.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / X.2725 (171052)

tolai f.c. Alineación oficial del equipo 'tolai f.c.' en el partido 0 - 4 SOMOS UNOS MANTAS, returns Alineación oficial del equipo 'SOMOS UNOS MANTAS, returns' en el partido
0 - 1 Martín Luchia (30')
0 - 2 Manuel Moreno Capitán (36')
0 - 3 Manuel Moreno Capitán (52')
0 - 4 Diogo Jato (59')
tolai f.c. Alineación oficial del equipo 'tolai f.c.' en el partido 0 - 4 SOMOS UNOS MANTAS, returns Alineación oficial del equipo 'SOMOS UNOS MANTAS, returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tolai f.c. Alineación oficial del equipo 'tolai f.c.' en el partido 0 - 4 SOMOS UNOS MANTAS, returns Alineación oficial del equipo 'SOMOS UNOS MANTAS, returns' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tolai f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Maxime Duez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a tolai al minut 29.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 51 (Evento clima: sol, OK técnico): Gerónimo Navarro semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

SOMOS UNOS MANTAS, returns

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Martín Luchia va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del MANTAS, va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manuel Moreno Capitán, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 52, MANTAS, va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuel Moreno Capitán.
  • 180 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59, una falta xutada per Diogo Jato va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a MANTAS,. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): MANTAS, va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Antonio Lara va quedar-se sol davant el porter Rubén Ibars de Povil, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Gómez de Merodio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Manuel Moreno Capitán, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 50 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MANTAS, va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eldad Talpaz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Raúl Gómez de Merodio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rubén Ibars de Povil, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): MANTAS, va fer una substitució al minut 16. Ignacio Sancristóbal va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Maxime Duez.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Antonio Lara ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.