Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

igosdeputas (310279) - Hacks Boys (439916) » 367857863: T36/J12/X

Liga 367857863 Información oficial sobre el partido 367857863 en Hattrick

12.05.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / X.2686 (171013)

igosdeputas Alineación oficial del equipo 'igosdeputas' en el partido 0 - 3 marmompeisions Alineación oficial del equipo 'marmompeisions' en el partido
0 - 1 Maricel Cârstea (32')
0 - 2 Paco Estébanez Zarzalejos (37')
0 - 3 Cibrán Ramos Pemán (42')
igosdeputas Alineación oficial del equipo 'igosdeputas' en el partido 0 - 3 marmompeisions Alineación oficial del equipo 'marmompeisions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
igosdeputas Alineación oficial del equipo 'igosdeputas' en el partido 0 - 4 marmompeisions Alineación oficial del equipo 'marmompeisions' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

igosdeputas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del igosdeputas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gonzalo Manzanares, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Tomé Viniegra de igosdeputas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Rubén Olmedo de igosdeputas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

marmompeisions

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Paco Estébanez Zarzalejos arribés a peus de Maricel Cârstea, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a marmompeisions el 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Paco Estébanez Zarzalejos va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a marmompeisions.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cibrán Ramos Pemán, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): El marmompeisions va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 19 amb un llançament de falta perillós. En Hidacio Cesuras però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): José Mauri va enviar un xut des de 40 metres al minut 33, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Timoteu Castrocaldelas després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fausto Allegretti va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Timoteu Castrocaldelas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. marmompeisions va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ángel Miguel Becerra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cibrán Ramos Pemán de marmompeisions va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Timoteu Castrocaldelas ocupà el lloc d'en Manolo Aristimuño al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de marmompeisions quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ángel Miguel Becerra, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.