Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Juan F.C. (1369836) - olympic les corts (485934) » 367857081: T36/J13/X

Liga 367857081 Información oficial sobre el partido 367857081 en Hattrick

19.05.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / X.2672 (170999)

F.C mario's Alineación oficial del equipo 'F.C mario's' en el partido 5 - 4 Nacional de Montevideo Alineación oficial del equipo 'Nacional de Montevideo' en el partido
0 - 1 Miguel Pantoja (24')
0 - 2 Pablo Vizmanos (35')
0 - 3 José Gil de Gibaja (43')
0 - 4 Isidro Gil (44')
Jesús Luezas (63') 1 - 4
Jesús Luezas (69') 2 - 4
Santiago Valdés (84') 3 - 4
José David Sierra Márquez (85') 4 - 4
Jesús Luezas (86') 5 - 4
F.C mario's Alineación oficial del equipo 'F.C mario's' en el partido 5 - 4 Nacional de Montevideo Alineación oficial del equipo 'Nacional de Montevideo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
F.C mario's Alineación oficial del equipo 'F.C mario's' en el partido 8 - 0 Nacional de Montevideo Alineación oficial del equipo 'Nacional de Montevideo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C mario's

Goles Goles

  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): Jesús Luezas de mario's va demostrar les seves habilitats al minut 63 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de mario's van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Jesús Luezas en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Santiago Valdés trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 85, José David Sierra Márquez de mario's empatava el partit: 4 - 4.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): En Haritz Galartza entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al mario's, un peu providencial d'en Jesús Luezas va situar el 5-4 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de mario's va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Noé Sáenz de Tejada, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Isidro Gil haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a mario's al minut 11.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de José David Sierra Márquez va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 44 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Miguel Ibia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Remigio Mendoza va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Beltrán Chazo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Anas Chihi.

Nacional de Montevideo

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ernesto Marín Duro va anar directament als peus de Miguel Pantoja que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pablo Vizmanos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ignacio Comenge el va rematar José Gil de Gibaja amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Isidro Gil de Montevideo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Emilio Vecino va estar a punt de posar per davant a Montevideo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Beltrán Chazo va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pablo Vizmanos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Vizmanos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josías Roda de Montevideo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Isidro Gil de Montevideo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Ernesto Marín Duro de Montevideo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.