Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ortiguera (492652) - mascotas f.c (987967) » 367849309: T36/J1/X

Liga 367849309 Información oficial sobre el partido 367849309 en Hattrick

25.02.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / X.2534 (170861)

papasderoma Alineación oficial del equipo 'papasderoma' en el partido 3 - 1 mascotas f.c Alineación oficial del equipo 'mascotas f.c' en el partido
Mihai Bălan (8') 1 - 0
Mauro Posquieres (38') 2 - 0
Arnald Guixé (58') 3 - 0
3 - 1 Hosseine Oumghar (65')
papasderoma Alineación oficial del equipo 'papasderoma' en el partido 3 - 1 mascotas f.c Alineación oficial del equipo 'mascotas f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
papasderoma Alineación oficial del equipo 'papasderoma' en el partido 6 - 1 mascotas f.c Alineación oficial del equipo 'mascotas f.c' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

papasderoma

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mihai Bălan, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Papas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Mauro Posquieres de Papas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Arnald Guixé es va introduir dins la defensa central al minut 58, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Simeón Yugueros, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 35 podia haver acabat en gol, però Miguel Gudar va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Rafael Ruiz Guillén es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mihai Bălan de Papas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Papas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Chema Aquino no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Delfino Pin al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jaime Ballesteros se sentia fresc com una rosa.

mascotas f.c

Goles Goles

  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): mascotas van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 65 quan Hosseine Oumghar sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Bartolomeu Castañeda per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 37, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Bartolomeu Castañeda va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter José María Ñoras no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Delfino Pin va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): mascotas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Hosseine Oumghar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Zak Lock va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xenxo Coence de mascotas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Bartolomeu Castañeda ocupà el lloc d'en Silvestre Fos al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de mascotas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Al minut 41, Hosseine Oumghar de mascotas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.