Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zamorano-Sayagues (1431516) - Blue Berry (1415132) » 367825434: T36/J12/X

Liga 367825434 Información oficial sobre el partido 367825434 en Hattrick

12.05.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / X.2107 (170434)

the little yallan Alineación oficial del equipo 'the little yallan' en el partido 1 - 1 Los berenjenas CF Alineación oficial del equipo 'Los berenjenas CF' en el partido
Álvaro Ribera (29') 1 - 0
1 - 1 Miguel Bordón (36')
the little yallan Alineación oficial del equipo 'the little yallan' en el partido 1 - 1 Los berenjenas CF Alineación oficial del equipo 'Los berenjenas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
the little yallan Alineación oficial del equipo 'the little yallan' en el partido 2 - 5 Los berenjenas CF Alineación oficial del equipo 'Los berenjenas CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the little yallan

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 l'àrbitre va premiar little amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Álvaro Ribera va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Ignacio Reyes va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Marcel Vilomara va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Plamen Stefanov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de little se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): little va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alfonso Sáenz Martínez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marcel Vilomara.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Alfonso Sáenz Martínez del little ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Atx Azkarraga-Urizar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de little.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de little, en Gervasi Costals, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Miguel Sanmartín que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Juan Luis Arenas no era cap impediment.

Los berenjenas CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Miguel Bordón, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del berenjenas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Biel Curià, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Annas Amri no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rafael Payén estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Bordón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.