Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue Berry (1415132) - Kukos FC (991401) » 367825397: T36/J1/X

Liga 367825397 Información oficial sobre el partido 367825397 en Hattrick

25.02.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / X.2107 (170434)

U.D. MATANZA Alineación oficial del equipo 'U.D. MATANZA' en el partido 4 - 0 SPAIN GLADIATORS Alineación oficial del equipo 'SPAIN GLADIATORS' en el partido
Marcelo Carabalí (31') 1 - 0
Iker Nogueira (47') 2 - 0
Walter Andrade (48') 3 - 0
Alejandro Herreros (87') 4 - 0
U.D. MATANZA Alineación oficial del equipo 'U.D. MATANZA' en el partido 4 - 0 SPAIN GLADIATORS Alineación oficial del equipo 'SPAIN GLADIATORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. MATANZA Alineación oficial del equipo 'U.D. MATANZA' en el partido 3 - 1 SPAIN GLADIATORS Alineación oficial del equipo 'SPAIN GLADIATORS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. MATANZA

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ignacio Macabeo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Marcelo Carabalí perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): MATANZA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Iker Nogueira va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Marcelo Carabalí entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MATANZA, un peu providencial d'en Walter Andrade va situar el 3-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Alejandro Herreros va augmentar la diferència de MATANZA a 4 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Walter Andrade va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eloi Boix al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Royston Byron va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Romero Sánchez de MATANZA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Royston Byron.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Ignacio Macabeo de MATANZA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Royston Byron de MATANZA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

SPAIN GLADIATORS

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Santiago Ruiz Oviedo va estar a punt de posar per davant a GLADIATORS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Gargallo va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 50, quan un error defensiu va deixar Rubén Ruiz de Castilla completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Walter Andrade es va comportar com un juvenil al minut 87 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Rubén Ruiz de Castilla la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de GLADIATORS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Sanfeliu de GLADIATORS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): GLADIATORS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ignasi Pauné no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rubén Ruiz de Castilla al camp.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de GLADIATORS, en César Hedilla, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.