Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vitensa (1369856) - Error Team (47834) » 367824832: T36/J14/X

Liga 367824832 Información oficial sobre el partido 367824832 en Hattrick

26.05.2012 14:20:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / X.2096 (170423)

liga universitaria Alineación oficial del equipo 'liga universitaria' en el partido 3 - 0 Los Delfines Pucelanos Alineación oficial del equipo 'Los Delfines Pucelanos' en el partido
Sandro Guignard (41') 1 - 0
Isidro Gaionetxe (83') 2 - 0
Paulo Palacios (85') 3 - 0
liga universitaria Alineación oficial del equipo 'liga universitaria' en el partido 3 - 0 Los Delfines Pucelanos Alineación oficial del equipo 'Los Delfines Pucelanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
liga universitaria Alineación oficial del equipo 'liga universitaria' en el partido 3 - 1 Los Delfines Pucelanos Alineación oficial del equipo 'Los Delfines Pucelanos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

liga universitaria

Goles Goles

  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 41 una excel·lent centrada de Ernest Bright va arribar a Sandro Guignard, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Isidro Gaionetxe de universitaria va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): universitaria va augmentar la diferència quan Paulo Palacios no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a universitaria per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Isidro Gaionetxe, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Ernest Bright gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Balbín Guijo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Giménez Guerra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Després de 66 minuts jugats, Abdessattar Bahrawi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ignacio Rio Murga.
  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Ernest Bright va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de universitaria estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Los Delfines Pucelanos

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Xangarin Etxain va encarar al porter al 57, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Vicente Soto Carvajal va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Carlos Urruchi, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 81 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Carlos Urruchi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Alleko Antzibar de Pucelanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Carlos Urruchi no li va importar gens ni mica.