Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C:Barcelona007 (799497) - FCalmoradi (1579529) » 367811269: T36/J12/X

Liga 367811269 Información oficial sobre el partido 367811269 en Hattrick

12.05.2012 14:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / X.1854 (167109)

Forza Santako Alineación oficial del equipo 'Forza Santako' en el partido 1 - 3 Elipabip F.C Alineación oficial del equipo 'Elipabip F.C' en el partido
0 - 1 David Buades (41')
0 - 2 Alejandro Viñuela (77')
Francesc Reguant (85') 1 - 2
1 - 3 David Buades (86')
Forza Santako Alineación oficial del equipo 'Forza Santako' en el partido 1 - 3 Elipabip F.C Alineación oficial del equipo 'Elipabip F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Forza Santako Alineación oficial del equipo 'Forza Santako' en el partido 1 - 5 Elipabip F.C Alineación oficial del equipo 'Elipabip F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Santako

Goles Goles

  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Santako va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Eduardo Cots, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Francesc Reguant que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Óscar González Pondal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eleuterio Vergara no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Chiscu Palacio estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Óscar González Pondal va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oriol Moncada Luna de Santako es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Oriol Moncada Luna va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Elipabip F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador de Elipabip David Buades va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 41 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Alejandro Viñuela va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Elipabip.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de David Buades des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Jordi Piera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Borau, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Elipabip van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andy Hirsh, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Noel Español de Elipabip no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Otsando Konderena. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Antonio Jaúrigui després que el jugador de Elipabip li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Andy Hirsh de Elipabip va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jan Traveria va prendre el seu rol al minut 72.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): En Daniel Montero Vargas va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.