Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Frente Popular de Judea (799084) - washstar (438125) » 367809696: T36/J10/X

Liga 367809696 Información oficial sobre el partido 367809696 en Hattrick

28.04.2012 14:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / X.1826 (167081)

F.C. Teamnew Alineación oficial del equipo 'F.C. Teamnew' en el partido 2 - 0 Vanilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Vanilla F.C.' en el partido
Valdo Cedrón (4') 1 - 0
Jordi Donadeu (78') 2 - 0
F.C. Teamnew Alineación oficial del equipo 'F.C. Teamnew' en el partido 2 - 0 Vanilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Vanilla F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Teamnew Alineación oficial del equipo 'F.C. Teamnew' en el partido 1 - 1 Vanilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Vanilla F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Teamnew

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Teamnew va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ceferino Atayde, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Valdo Cedrón que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 78 minuts de joc, Jordi Donadeu, corrent com un esperitat, superà primer Tuğrul Ünalp per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Santi Saura Macías gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Zdzisław Padziński va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Valdo Cedrón, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Al minut 64 en Santi Saura Macías va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Vanilla F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Sigismundo Herados va encarar al porter al 5, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Igor Navarro Gil va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sigismundo Herados va fer una magnífica centrada, però la rematada de Marcos Retana va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Policarpo Aneiros quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Abraham Bein va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Joan Ballester ocupà el lloc d'en Fernando Ríos al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de Vanilla quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.