Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los anarkistas (1590958) - Amix hammer (309339) » 367797870: T36/J8/X

Liga 367797870 Información oficial sobre el partido 367797870 en Hattrick

14.04.2012 14:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / X.1615 (166870)

los anarkistas Alineación oficial del equipo 'los anarkistas' en el partido 0 - 2 fulgencio fc Alineación oficial del equipo 'fulgencio fc' en el partido
0 - 1 Martín Martínez Díaz (76')
0 - 2 Martín Martínez Díaz (77')
los anarkistas Alineación oficial del equipo 'los anarkistas' en el partido 0 - 2 fulgencio fc Alineación oficial del equipo 'fulgencio fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los anarkistas Alineación oficial del equipo 'los anarkistas' en el partido 2 - 1 fulgencio fc Alineación oficial del equipo 'fulgencio fc' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los anarkistas

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Dani Fortún arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Ernesto Ballado del anarkistas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Santiago Guimera va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dani Fortún de anarkistas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Robledo de anarkistas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 47 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dani Fortún de anarkistas va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

fulgencio fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Martín Martínez Díaz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Martín Martínez Díaz de fulgencio l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de fulgencio, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Raúl Gabiño va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Ramiro Pagoto va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Martín Martínez Díaz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Javier Briceño va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rubén Velaz.