Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. F NaVaLcAn (440100) - Los Patawhisky (436262) » 367793831: T36/J6/X

Liga 367793831 Información oficial sobre el partido 367793831 en Hattrick

31.03.2012 14:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / X.1543 (166798)

maxmana Alineación oficial del equipo 'maxmana' en el partido 0 - 5 Los Patawhisky Alineación oficial del equipo 'Los Patawhisky' en el partido
0 - 1 Alexander Negoda (16')
0 - 2 Jan Sidorczuk (78')
0 - 3 Leonardo Mosqueda (81')
0 - 4 Jaume Roig (83')
0 - 5 Jon-Ander Ayacán (84')
maxmana Alineación oficial del equipo 'maxmana' en el partido 0 - 5 Los Patawhisky Alineación oficial del equipo 'Los Patawhisky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
maxmana Alineación oficial del equipo 'maxmana' en el partido 0 - 6 Los Patawhisky Alineación oficial del equipo 'Los Patawhisky' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maxmana

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Juan Delaportella va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de maxmana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Juan Delaportella va estar a punt d'empatar per a maxmana quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gerard Menasanch va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Després de 41 minuts, maxmana va veure com el seu jugador Luis Miguel Ferrera havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Miguel Ángel Calderer entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Antonio Villaragut va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Los Patawhisky

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Patawhisky prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alexander Negoda.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Jan Sidorczuk de Patawhisky va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Leonardo Mosqueda de Patawhisky l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 81 de partit.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Jaume Roig va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Patawhisky.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alexander Negoda sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jon-Ander Ayacán que, efectivament, va fer pujar el 0 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leyder Cubaque. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Patawhisky van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Connor Rauz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Connor Rauz de Patawhisky la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ardoi Zelaia després que el jugador de Patawhisky li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.