Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ujfalusi's Team (798989) - C. F NaVaLcAn (440100) » 367793819: T36/J3/X

Liga 367793819 Información oficial sobre el partido 367793819 en Hattrick

10.03.2012 14:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 3 / X.1543 (166798)

tattus fc Alineación oficial del equipo 'tattus fc' en el partido 0 - 0 maxmana Alineación oficial del equipo 'maxmana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tattus fc Alineación oficial del equipo 'tattus fc' en el partido 1 - 1 maxmana Alineación oficial del equipo 'maxmana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,3 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tattus fc

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Silvino Roqueiro va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de tattus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Silvino Roqueiro, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Bazo de tattus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Tomeu Estrader de tattus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Garindo Larralde de tattus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Ifixenio Bocija ocupà el lloc d'en Garindo Larralde al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de tattus quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Tomeu Estrader va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de tattus es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, José Ortega Alvarado es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mario Inturia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Joaquín Iturbust no li va importar gens ni mica.

maxmana

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Tariq Jomalan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de maxmana a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Víctor Jiménez Terol va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Manuel Cabilla va marcar al minut 83 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36 en Tariq Jomalan va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.