Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rupertico Team (1366420) - Skawy's F.C (1590766) » 367775532: T36/J11/X

Liga 367775532 Información oficial sobre el partido 367775532 en Hattrick

05.05.2012 14:15:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / X.1216 (166471)

Tartesos C. F. Alineación oficial del equipo 'Tartesos C. F.' en el partido 1 - 0 Burgos Steelers Alineación oficial del equipo 'Burgos Steelers' en el partido
Jovan Stubauer (61') 1 - 0
Tartesos C. F. Alineación oficial del equipo 'Tartesos C. F.' en el partido 1 - 0 Burgos Steelers Alineación oficial del equipo 'Burgos Steelers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tartesos C. F. Alineación oficial del equipo 'Tartesos C. F.' en el partido 1 - 2 Burgos Steelers Alineación oficial del equipo 'Burgos Steelers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tartesos C. F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Jaime Isla estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jovan Stubauer va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Sami Rosenqvist va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 6 de partit, quan un jugador de Tartesos, en Thomas Opstrup, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Burgos Steelers

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Piero Crestini de Steelers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Steelers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vilmer Palmberg va desviar el xut final de Piero Crestini després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Steelers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Gerben Vandam va quedar-se sol davant el porter Esteban Blanco, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Steelers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sébastien Martel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Òscar Rovira no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Serkan Ağca estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 79 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Géza Bengyik va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Orlando Manuel Cardoso.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Àngel Ramon Hospital ocupà el lloc d'en Gerben Vandam al 65 minuts, dos minuts després que el jugador de Steelers quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.