Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Joankas (1456587) - macabide_levanta (989897) » 367764091: T36/J5/X

Liga 367764091 Información oficial sobre el partido 367764091 en Hattrick

24.03.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / X.1012 (97095)

Borja.F.C. Alineación oficial del equipo 'Borja.F.C.' en el partido 2 - 0 macabide_levanta Alineación oficial del equipo 'macabide_levanta' en el partido
Carlos Martínez López (24') 1 - 0
Carlos Martínez López (32') 2 - 0
Borja.F.C. Alineación oficial del equipo 'Borja.F.C.' en el partido 2 - 0 macabide_levanta Alineación oficial del equipo 'macabide_levanta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borja.F.C. Alineación oficial del equipo 'Borja.F.C.' en el partido 1 - 2 macabide_levanta Alineación oficial del equipo 'macabide_levanta' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,5 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borja.F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Carlos Martínez López va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Borja.F.C..
  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 32 i semblava que Borja.F.C. desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Carlos Martínez López va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Alfredo Béjar va poder marcar per a Borja.F.C. en un servei de cantonada picat per en Diego Abejaro quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Calvino Fonseca, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): El Borja.F.C. va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Diego Abejaro la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Clarencio Cruxeiras va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Antonio Lidón Jiménez va enviar un xut des de 40 metres al minut 82, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Clarencio Cruxeiras de Borja.F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Renato Arcucelos de Borja.F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 61 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Borja.F.C. puguin veure en Diego Abejaro jugant de nou; ja que al minut 61 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Xavi Monteys el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

macabide_levanta

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Valeriano Vecina va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): Illan Aldabarrutia va sortir coix del terreny de joc, substituït per 郑 (Zheng) 智辉 (Zhihui). L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.