Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dharma Fuensanta (1597730) - Sinera City (1455468) » 367761143: T36/J10/X

Liga 367761143 Información oficial sobre el partido 367761143 en Hattrick

28.04.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / X.959 (97042)

marbella_team Alineación oficial del equipo 'marbella_team' en el partido 2 - 2 The Cold Black Alineación oficial del equipo 'The Cold Black' en el partido
Alberto Roldán (12') 1 - 0
1 - 1 Marcos Coca (66')
Llàtzer Pons (68') 2 - 1
2 - 2 Diego Zubalburu (77')
marbella_team Alineación oficial del equipo 'marbella_team' en el partido 2 - 2 The Cold Black Alineación oficial del equipo 'The Cold Black' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
marbella_team Alineación oficial del equipo 'marbella_team' en el partido 3 - 3 The Cold Black Alineación oficial del equipo 'The Cold Black' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marbella_team

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Alberto Roldán va donar a marbella_team un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 68 gràcies a la jugada de Llàtzer Pons, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Alberto Roldán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Roig va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del marbella_team van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mario César Mota, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Alan Engwell va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Semero Eibar de marbella_team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Mario César Mota de marbella_team va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Marimbaldo Díaz va prendre el seu rol al minut 41.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Mario César Mota se sentia fresc com una rosa.

The Cold Black

Goles Goles

  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pablo Reales-Cala arribés a peus de Marcos Coca, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Black el 1 - 1.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Diego Zubalburu.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Marcos Coca va enviar un xut des de 40 metres al minut 82, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Abelardo Carboal ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.