Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Machotes F.C (1457913) - los todopoderosos (1421781) » 367759493: T36/J4/X

Liga 367759493 Información oficial sobre el partido 367759493 en Hattrick

17.03.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / X.930 (97013)

Don Pimpom Alineación oficial del equipo 'Don Pimpom' en el partido 2 - 1 DeporGalegoOscense Alineación oficial del equipo 'DeporGalegoOscense' en el partido
0 - 1 Ekintza Zabalondo (2')
Diego Hizurun (83') 1 - 1
Guillermo Viñaspre (85') 2 - 1
Don Pimpom Alineación oficial del equipo 'Don Pimpom' en el partido 2 - 1 DeporGalegoOscense Alineación oficial del equipo 'DeporGalegoOscense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Don Pimpom Alineación oficial del equipo 'Don Pimpom' en el partido 4 - 1 DeporGalegoOscense Alineación oficial del equipo 'DeporGalegoOscense' en el partido
Tiene mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don Pimpom

Goles Goles

  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Pimpom equilibrava la balança al minut 83. En Diego Hizurun, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Guillermo Viñaspre va donar a Pimpom un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Rafael Camaro de Pimpom va intentar batre la porteria rival al minut 13 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Honorato Menchaca va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Guillén Caxide va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Guillén Caxide va estar a punt de marcar al minut 55 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Pimpom va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Honorato Menchaca la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Camaro de Pimpom amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Viñaspre de Pimpom es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Rafael Camaro.

DeporGalegoOscense

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Martín Pérez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ekintza Zabalondo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): DeporGalegoOscense va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Pablo Garitano va anar a parar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Anselmo Murillo després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paco Mingo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Anselmo Murillo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 286 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 56, un contraatac del DeporGalegoOscense no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Anselmo Murillo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Héctor Sahuquillo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Joan Miquel Masich, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): Eduardo Mazarías no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.