Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

titotteam (1420381) - Vallmoll cf (121896) » 367757634: T36/J1/X

Liga 367757634 Información oficial sobre el partido 367757634 en Hattrick

25.02.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / X.897 (96980)

F.C,THE WOLFMAN Alineación oficial del equipo 'F.C,THE WOLFMAN' en el partido 2 - 2 Real Jaén S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Jaén S.A.D' en el partido
0 - 1 Rubén Capdevila (19')
0 - 2 Jordi Urtusol (34')
Jaime La Fuente (67') 1 - 2
Diego Junquera Cano (69') 2 - 2
F.C,THE WOLFMAN Alineación oficial del equipo 'F.C,THE WOLFMAN' en el partido 2 - 2 Real Jaén S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Jaén S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C,THE WOLFMAN Alineación oficial del equipo 'F.C,THE WOLFMAN' en el partido 3 - 1 Real Jaén S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Jaén S.A.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C,THE WOLFMAN

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El F.C,THE no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jaime La Fuente es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 114 Minuto 69 (Gol de penalti): F.C,THE va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Diego Junquera Cano, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Alejandro Iguereta de F.C,THE va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Òscar Terol haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a F.C,THE al minut 40.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Faycán Garcés de la Mota i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a F.C,THE, però el xut de Ramiro Bonilla va sortir bastant desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): Sergio Solana estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Real Jaén S.A.D

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Passats 19 minuts de partit, S.A.D es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rubén Capdevila es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jordi Urtusol, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Erramel Urritzalki, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Erramel Urritzalki va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Eufemio Vicente Alfambra de S.A.D, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Diego Valiente Negrón de S.A.D hagués d'abandonar el terreny de joc. José Manuel Huici va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jordi Urtusol, que no va rendir al seu nivell habitual.