Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCRelampago (796735) - Xo2 FC (1458946) » 367755424: T36/J9/X

Liga 367755424 Información oficial sobre el partido 367755424 en Hattrick

21.04.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 9 / X.857 (96940)

vitoespartenos Alineación oficial del equipo 'vitoespartenos' en el partido 0 - 3 can bassa team Alineación oficial del equipo 'can bassa team' en el partido
0 - 1 Marciano Cocido (6')
0 - 2 David Pimentel (54')
0 - 3 Marciano Cocido (80')
vitoespartenos Alineación oficial del equipo 'vitoespartenos' en el partido 0 - 3 can bassa team Alineación oficial del equipo 'can bassa team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vitoespartenos Alineación oficial del equipo 'vitoespartenos' en el partido 1 - 2 can bassa team Alineación oficial del equipo 'can bassa team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,1 % 74,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vitoespartenos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de vitoespartenos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ferrán Traves, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Arriazu de vitoespartenos va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Albert Rafecas va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Arriazu de vitoespartenos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abelardo Celtigos de vitoespartenos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

can bassa team

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marciano Cocido va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): David Pimentel de bassa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Marciano Cocido va augmentar l'avantatge de bassa a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Marciano Cocido quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nare Berriaga, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en José Ribera Egea al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aiurdi Iriartea després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nare Berriaga va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Nicasi Estalella va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Francisco Capuchines.