Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hulk Club (799849) - Arizonam (1594606) » 367752971: T36/J11/X

Liga 367752971 Información oficial sobre el partido 367752971 en Hattrick

05.05.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / X.813 (96896)

Wild Dark Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Wild Dark Wolves FC' en el partido 5 - 3 cacasona Alineación oficial del equipo 'cacasona' en el partido
0 - 1 Oidor Ongai (11')
Abraham Solache (19') 1 - 1
Javier Viñuela (31') 2 - 1
2 - 2 Víctor Choricero (40')
Abraham Solache (43') 3 - 2
3 - 3 José María Baena Fernández (61')
Anne Tulleners (75') 4 - 3
Martín Céspedes (79') 5 - 3
Wild Dark Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Wild Dark Wolves FC' en el partido 5 - 3 cacasona Alineación oficial del equipo 'cacasona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Wild Dark Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Wild Dark Wolves FC' en el partido 7 - 1 cacasona Alineación oficial del equipo 'cacasona' en el partido
Tiene mala suerte 7.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wild Dark Wolves FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Abraham Solache va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Wolves empatava el partit, 1 a 1, al minut 19.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Martín Céspedes sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Javier Viñuela que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Abraham Solache, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Wolves es posava per davant!
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): En Martín Céspedes va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Anne Tulleners la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 3 al marcador.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Martín Céspedes va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 79 el resultat passava a ser de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En José Carlos Ibarguen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Wolves se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Ramón Lama Cuevas del Wolves ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Helguera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Anne Tulleners va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abraham Solache de Wolves es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anne Tulleners es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Helguera de Wolves es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Wolves es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jordi Pérez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Anne Tulleners al camp.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Wolves va fer una substitució al minut 43. Osman Yaraş va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pedro Iranzo.

cacasona

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Oidor Ongai va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, cacasona, al minut 11. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 40 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Víctor Choricero de cacasona marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 61 (Gol por la izquierda): José María Baena Fernández, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Felipe Baquerín haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a cacasona al minut 38.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El cacasona creava perill des de la dreta al minut 39, però en Osman Yaraş, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Oidor Ongai desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Leandro Plaza sol davant la porteria al minut 51, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): cacasona va estar a punt d'empatar al 76 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ignacio Carnicero que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Choricero de cacasona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Osvaldo Carballeira ocupà el lloc d'en Ander Begué al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de cacasona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 72 (Evento clima: sol, OK técnico): Leandro Plaza semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.