Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celta-celeste (1458575) - aragon44 (1457464) » 367750450: T36/J11/X

Liga 367750450 Información oficial sobre el partido 367750450 en Hattrick

05.05.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / X.768 (96851)

Dani Wences C.F. Alineación oficial del equipo 'Dani Wences C.F.' en el partido 4 - 1 Fire Lighta's Alineación oficial del equipo 'Fire Lighta's' en el partido
Pablo Las Heras Pérez (37') 1 - 0
1 - 1 Àlex Dolç (38')
Leonid Kurbas (67') 2 - 1
Sergio Falas (70') 3 - 1
Leonid Kurbas (81') 4 - 1
Dani Wences C.F. Alineación oficial del equipo 'Dani Wences C.F.' en el partido 4 - 1 Fire Lighta's Alineación oficial del equipo 'Fire Lighta's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dani Wences C.F. Alineación oficial del equipo 'Dani Wences C.F.' en el partido 2 - 3 Fire Lighta's Alineación oficial del equipo 'Fire Lighta's' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,8 % 71,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dani Wences C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Wences va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 37 Pablo Las Heras Pérez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leonid Kurbas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Wences se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 67.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Wences va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Honorino Rodríguez Navas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sergio Falas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Leonid Kurbas van servir per superar a l'últim defensor, en Àlex Dolç. Tot va acabar amb el 4 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Wences cantant "Leonid Kurbas selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Wences la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Edgar Heuvel de Wences va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Pablo Las Heras Pérez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Wences es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Fire Lighta's

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Àlex Dolç marqués l'empat. Al minut 38 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Àlex Dolç va estar a punt de posar per davant a Lightas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pere Estany va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Edgar Heuvel no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en 董 (Dong) 祥彦 (Xiangyan) estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Dolç.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Carlos Aceña de Lightas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Miguel Ángel Granda ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.