Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yorick Team (995559) - C.D.ciudad de vicar (1435992) » 367745824: T36/J2/X

Liga 367745824 Información oficial sobre el partido 367745824 en Hattrick

03.03.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / X.686 (96769)

jefecitooo Alineación oficial del equipo 'jefecitooo' en el partido 2 - 4 Sikiatrico Alineación oficial del equipo 'Sikiatrico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
jefecitooo Alineación oficial del equipo 'jefecitooo' en el partido 2 - 3 Sikiatrico Alineación oficial del equipo 'Sikiatrico' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,6 % 78,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jefecitooo

Goles Goles

  • 136 Minuto 19 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Dinís Leizán encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Matías Devesa anotar per a jefecitooo el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 69 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Manolo Irumberri, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el jefecitooo a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a jefecitooo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Briones, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Rodríguez de jefecitooo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julián Verastegui.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Víctor Rodríguez de jefecitooo es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 70.

Sikiatrico

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Rafael Bartolomé va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sikiatrico i marcant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Sikiatrico agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bolibar Artalolea amb mestria.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al 57 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sikiatrico augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bolibar Artalolea es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Sikiatrico, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Pasqual Altimires va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Enrique Sánchez per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 22, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Enrique Sánchez es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Dinís Leizán de Sikiatrico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75 en Héctor del Arroyo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.