Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC.TUX (311297) - Gran Torpedo (1598178) » 367745005: T36/J8/X

Liga 367745005 Información oficial sobre el partido 367745005 en Hattrick

14.04.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / X.671 (96754)

FC.TUX Alineación oficial del equipo 'FC.TUX' en el partido 1 - 4 Portuarios Reloaded Alineación oficial del equipo 'Portuarios Reloaded' en el partido
0 - 1 Desiderio Lafuente Manso de Zúñiga (5')
0 - 2 David Pineda (25')
0 - 3 Ignacio Sánchez (27')
Luis Salinas (50') 1 - 3
1 - 4 Federico Romero (79')
FC.TUX Alineación oficial del equipo 'FC.TUX' en el partido 1 - 4 Portuarios Reloaded Alineación oficial del equipo 'Portuarios Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC.TUX Alineación oficial del equipo 'FC.TUX' en el partido 4 - 3 Portuarios Reloaded Alineación oficial del equipo 'Portuarios Reloaded' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,6 % 19,4 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.TUX

Goles Goles

  • 102 Minuto 50 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 50 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Luis Salinas, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el FC.TUX a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Luis Salinas no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Voicu Dobrică no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): FC.TUX va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Voicu Dobrică va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gorgozola Maneiros de FC.TUX la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Moreno Rubio.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Juan Luis Ribes es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 69 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 69 de partit, quan un jugador de FC.TUX, en Richi Romero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Portuarios Reloaded

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Portuarios va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Desiderio Lafuente Manso de Zúñiga.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, David Pineda va augmentar l'avantatge de Portuarios a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Ignacio Sánchez va augmentar l'avantatge de Portuarios a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Portuarios va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què David Montalvo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Federico Romero que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mauro Jiménez Huertas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Boris Stamboliev estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Quilis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Ignacio Sánchez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Sánchez de Portuarios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.