Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Catarrito (1433339) - Independiente Team (776775) » 367743623: T36/J12/X

Liga 367743623 Información oficial sobre el partido 367743623 en Hattrick

12.05.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / X.646 (96729)

FC Catarrito Alineación oficial del equipo 'FC Catarrito' en el partido 3 - 0 Independiente Team Alineación oficial del equipo 'Independiente Team' en el partido
Carlos Saura Pradas (27') 1 - 0
Manuel Gastea (38') 2 - 0
Carlos Saura Pradas (81') 3 - 0
FC Catarrito Alineación oficial del equipo 'FC Catarrito' en el partido 3 - 0 Independiente Team Alineación oficial del equipo 'Independiente Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Catarrito Alineación oficial del equipo 'FC Catarrito' en el partido 5 - 0 Independiente Team Alineación oficial del equipo 'Independiente Team' en el partido
Tiene mala suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Catarrito

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Eliseo Galán va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 27 de joc. Carlos Saura Pradas es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Manuel Gastea va incrementar l'avantatge de Catarrito amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Carlos Saura Pradas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Catarrito va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Luis Anduaga va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Brandomil Revón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Tanio Jaén va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Jan Alsina, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Roca. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): José Manuel Valmaseda va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Catarrito es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Àngel Alsina es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Salva Moragas.

Independiente Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Independiente van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Guergue va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Manuel Valmaseda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Felipe Rengel estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Neicer De Jesús de Independiente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Cosmin Grigoriu estava fent un bon partit.