Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

boe25 (122811) - Esfinter de Milan FC (1463027) » 367739916: T36/J7/X

Liga 367739916 Información oficial sobre el partido 367739916 en Hattrick

07.04.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / X.580 (96663)

cp losareño Alineación oficial del equipo 'cp losareño' en el partido 1 - 1 DOFERSA C.F. Alineación oficial del equipo 'DOFERSA C.F.' en el partido
Javier Espel (29') 1 - 0
1 - 1 Aurel Pecican (44')
cp losareño Alineación oficial del equipo 'cp losareño' en el partido 1 - 1 DOFERSA C.F. Alineación oficial del equipo 'DOFERSA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cp losareño Alineación oficial del equipo 'cp losareño' en el partido 1 - 1 DOFERSA C.F. Alineación oficial del equipo 'DOFERSA C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cp losareño

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Javier Espel va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de losareño i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Torcuato Yanguas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): losareño per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 83, quan Josep Maria Boix va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a losareño per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nelson Soroa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): losareño va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però César Guinart va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Maria Boix.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Frederic Genisans ocupà el lloc d'en Javier Espel al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de losareño quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Passats 82 minuts de joc, en Rafael Risueño de losareño va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): Nelson Soroa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Iván Mínguez Salas. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

DOFERSA C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Hèctor Pàmies encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Aurel Pecican només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Aurel Pecican va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de DOFERSA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sefa Konca, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manolo Vega Collantes de DOFERSA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): DOFERSA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Enrique de Lope no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Karl Kettl al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): En Baudelio Fernández Duran va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.