Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Champiñones (120913) - Villar Del Rey (490998) » 367734418: T36/J7/X

Liga 367734418 Información oficial sobre el partido 367734418 en Hattrick

07.04.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / X.482 (96565)

At. Esparta Alineación oficial del equipo 'At. Esparta' en el partido 5 - 1 Villar Del Rey Alineación oficial del equipo 'Villar Del Rey' en el partido
Jorge Centagoya (12') 1 - 0
Iker Ferrán González (27') 2 - 0
Anisio Canedo (33') 3 - 0
Anisio Canedo (54') 4 - 0
4 - 1 Roberto Pera (70')
Noelio Guzmán Alfarache (87') 5 - 1
At. Esparta Alineación oficial del equipo 'At. Esparta' en el partido 5 - 1 Villar Del Rey Alineación oficial del equipo 'Villar Del Rey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
At. Esparta Alineación oficial del equipo 'At. Esparta' en el partido 10 - 0 Villar Del Rey Alineación oficial del equipo 'Villar Del Rey' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 10.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Esparta

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Esparta va ser Jorge Centagoya.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Esparta va augmentar la diferència quan Iker Ferrán González no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Esparta va aconseguir el 3 - 0 quan Anisio Canedo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Amb 54 minuts jugats, en Anisio Canedo va augmentar l'avantatge de Esparta a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Esparta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Noelio Guzmán Alfarache progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Jairo Fernández Bea, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Esparta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francisco Jesús Tortosa Saavedra va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Pepe Zarandona marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Noelio Guzmán Alfarache que va xutar a fora per molt poc.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Pepe Zarandona es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Jesús Fonz de Esparta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Centagoya de Esparta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Esparta puguin veure en Antonio Carlos jugant de nou; ja que al minut 29 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Noelio Guzmán Alfarache el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de Esparta, en Francisco Jesús Tortosa Saavedra, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Jorge Centagoya es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xil Reimundez.

Villar Del Rey

Goles Goles

  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Villar va reduir l'avantatge rival a 4 - 1, quan Roberto Pera va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Fayas de Villar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.