Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Eleven (1367228) - U.D Salamanca (1582285) » 367734215: T36/J12/X

Liga 367734215 Información oficial sobre el partido 367734215 en Hattrick

12.05.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 12 / X.478 (96561)

F. C. Eleven Alineación oficial del equipo 'F. C. Eleven' en el partido 1 - 4 EL CANGREJO Alineación oficial del equipo 'EL CANGREJO' en el partido
0 - 1 Ernesto José Noval (20')
0 - 2 Marcos Puga (27')
0 - 3 Ignacio Santolo (43')
0 - 4 Francisco Guitio (87')
Tomas Svensson (89') 1 - 4
F. C. Eleven Alineación oficial del equipo 'F. C. Eleven' en el partido 1 - 4 EL CANGREJO Alineación oficial del equipo 'EL CANGREJO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Eleven Alineación oficial del equipo 'F. C. Eleven' en el partido 0 - 1 EL CANGREJO Alineación oficial del equipo 'EL CANGREJO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Eleven

Goles Goles

  • 136 Minuto 89 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Josan Olazábal Solís encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Tomas Svensson anotar per a Eleven el 1 - 4. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Eleven va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Julio Antonio Menéndez-Pidal va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jacinto Jorge va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan Farbod Aghajani des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Julio Antonio Menéndez-Pidal va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 70 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

EL CANGREJO

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Fernando Soltero va anar a parar al cap de Ernesto José Noval que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a CANGREJO el 0 - 1.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del CANGREJO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marcos Puga, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ignacio Santolo, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Francisco Guitio de CANGREJO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El CANGREJO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Francisco Guitio va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 82 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Marcos Puga va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlos Eduardo Otoni va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 88 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 88 en Ernesto José Noval ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Marcos Puga el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 33 (Lesión grave): Fernando Soltero, de CANGREJO, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Bernardo Lopez García el va substituir.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): CANGREJO va fer una substitució al minut 88. Jesús Echeberri va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Luis Vara.