Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pop.Team (1457803) - Galow Team (438401) » 367733472: T36/J8/X

Liga 367733472 Información oficial sobre el partido 367733472 en Hattrick

14.04.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 8 / X.465 (96548)

Barcelonautas Alineación oficial del equipo 'Barcelonautas' en el partido 2 - 1 Galow Team Alineación oficial del equipo 'Galow Team' en el partido
0 - 1 Mick Hove (41')
Vicente Ruiz Oviedo (43') 1 - 1
Iñaki Toledo (53') 2 - 1
Barcelonautas Alineación oficial del equipo 'Barcelonautas' en el partido 2 - 1 Galow Team Alineación oficial del equipo 'Galow Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcelonautas Alineación oficial del equipo 'Barcelonautas' en el partido 2 - 0 Galow Team Alineación oficial del equipo 'Galow Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelonautas

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Jaume Eritja entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al barcelo, un peu providencial d'en Vicente Ruiz Oviedo va situar el 1-1 al panell digital.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Corria el minut 53, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. barcelo s'avançava en el marcador després que en Iñaki Toledo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Guendica va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Marcel Cau del barcelo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Paco Añoveros va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de barcelo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Georg Caboga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Vicente Ruiz Oviedo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Aşkın Ferdari de barcelo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Galow Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Galow eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Mick Hove va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Mick Hove va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Georg Caboga de Galow va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.