Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Popitas F.C (486019) - Racing de Sama (492216) » 367722022: T36/J2/X

Liga 367722022 Información oficial sobre el partido 367722022 en Hattrick

03.03.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 2 / X.261 (96344)

Popitas F.C Alineación oficial del equipo 'Popitas F.C' en el partido 1 - 4 Payoyos F.C Alineación oficial del equipo 'Payoyos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Popitas F.C Alineación oficial del equipo 'Popitas F.C' en el partido 0 - 7 Payoyos F.C Alineación oficial del equipo 'Payoyos F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Popitas F.C

Goles Goles

  • 136 Minuto 36 (Gol evento especial inexperiencia rival): Alejandro Joven va deixar patent la seva inexperiència al minut 36, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Onofre Regal va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 3 per a Popitas.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alejandro Esteban va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Pedro Salguero, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Popitas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Onofre Regal va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Juan Raúl Martínez de Popitas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Payoyos F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Payoyos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Francisco Javier Martínez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, un xut de Einar Lemos des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Francisco Manuel Vicente va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Antonio Negrón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Juan Antonio Negrón, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Payoyos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Antonio Negrón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Einar Lemos de Payoyos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.