Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golpejar F.C. (440021) - Real Madrid C.F.-davo (773680) » 367716020: T36/J14/X

Liga 367716020 Información oficial sobre el partido 367716020 en Hattrick

26.05.2012 14:10:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / X.153 (96236)

Cualladets F. C Alineación oficial del equipo 'Cualladets F. C' en el partido 0 - 0 Real Madrid C.F.-davo Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.F.-davo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cualladets F. C Alineación oficial del equipo 'Cualladets F. C' en el partido 3 - 1 Real Madrid C.F.-davo Alineación oficial del equipo 'Real Madrid C.F.-davo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cualladets F. C

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Juan Ignacio Gau quasi dona a Cualladets l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Cualladets va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Rafa Barjola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Cualladets va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafa Barjola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Creto Soneira.
  • 239 Minuto 51 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Xoaquín Alvaredo va deixar a Javier Sarabia assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Cualladets va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miquel Grífuls ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Real Madrid C.F.-davo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Mauro Gavín va estar a punt de posar per davant a C.F.-davo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Pajares va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Óscar Santillán, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del C.F.-davo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Óscar Santillán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): C.F.-davo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Pajares va desviar el xut final de Javier Sarabia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Mauro Gavín de C.F.-davo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Óscar Santillán de C.F.-davo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74 de partit, Mauro Gavín de C.F.-davo va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.