Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dfoil (1600656) - Lleidatans Agermanats (1436948) » 367707438: T36/J10/IX

Liga 367707438 Información oficial sobre el partido 367707438 en Hattrick

28.04.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 10 / IX.2048 (177543)

caki cherri piwi Alineación oficial del equipo 'caki cherri piwi' en el partido 0 - 1 el inter de santiago Alineación oficial del equipo 'el inter de santiago' en el partido
0 - 1 Tico Valkhof (73')
caki cherri piwi Alineación oficial del equipo 'caki cherri piwi' en el partido 0 - 1 el inter de santiago Alineación oficial del equipo 'el inter de santiago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
caki cherri piwi Alineación oficial del equipo 'caki cherri piwi' en el partido 0 - 1 el inter de santiago Alineación oficial del equipo 'el inter de santiago' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

caki cherri piwi

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cherri va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Vidal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de cherri va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rafa Deslobes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de cherri van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marco Gómez Ulla va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Jiménez Varas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pelle Dehlbratt de cherri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Miroslav Duroň de cherri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Era el minut 76 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Jiménez Varas de cherri s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

el inter de santiago

Goles Goles

  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Tico Valkhof que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Xuan De Gracia al minut 18 semblava entrar, però Bjørge Seljeseth va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 4 (Tirita (médico)): Gonzalo Abalos va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de santiago es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 15 (Lesión): El jugador de santiago José Antonio Hernández va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Teodoro Banderas va entrar en el seu lloc.