Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C.Friö (314635) - Racing Dominicos (797161) » 367691846: T36/J4/IX

Liga 367691846 Información oficial sobre el partido 367691846 en Hattrick

17.03.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 4 / IX.1770 (177265)

A.C.Friö Alineación oficial del equipo 'A.C.Friö' en el partido 2 - 1 C.D.I.E.S.MATEMÁTICO PUÍG ADAM Alineación oficial del equipo 'C.D.I.E.S.MATEMÁTICO PUÍG ADAM' en el partido
Tony Caine (44') 1 - 0
1 - 1 Clemens von Barnekow (70')
José Luiz Albalonga (75') 2 - 1
A.C.Friö Alineación oficial del equipo 'A.C.Friö' en el partido 2 - 1 C.D.I.E.S.MATEMÁTICO PUÍG ADAM Alineación oficial del equipo 'C.D.I.E.S.MATEMÁTICO PUÍG ADAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C.Friö Alineación oficial del equipo 'A.C.Friö' en el partido 0 - 2 C.D.I.E.S.MATEMÁTICO PUÍG ADAM Alineación oficial del equipo 'C.D.I.E.S.MATEMÁTICO PUÍG ADAM' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.Friö

Goles Goles

  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Edgar Núñez de Aza sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tony Caine que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): A.C.Friö va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 75 José Luiz Albalonga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Benchomo Bravo Roldán va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Massimo Coda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

C.D.I.E.S.MATEMÁTICO PUÍG ADAM

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Als 70 minuts de partit, Clemens von Barnekow de C.D.I.E.S.MATEMÁTIC va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paco Villandrado no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Christian Berg estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roman Pozler que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Fortuniak va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): C.D.I.E.S.MATEMÁTIC va ser a punt de marcar al minut 56, quan el seu jugador Matteo Di Carlo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Stanisław Fortuniak sol davant la porteria al minut 65, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Stanisław Fortuniak va fer una jugada per la banda esquerra, però Amancio Cimadevila va aturar el seu xut.