Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Colegio Vizcaya (1596238) - C.D. Alquería (1370019) » 367691465: T36/J7/IX

Liga 367691465 Información oficial sobre el partido 367691465 en Hattrick

07.04.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 7 / IX.1763 (177258)

Regaliseandose Alineación oficial del equipo 'Regaliseandose' en el partido 2 - 2 TORRENT CF Alineación oficial del equipo 'TORRENT CF' en el partido
0 - 1 Cyril Kuntz (38')
Marcos Vicente Solano (40') 1 - 1
Lirain Iñaran (60') 2 - 1
2 - 2 Damien Martinière (62')
Regaliseandose Alineación oficial del equipo 'Regaliseandose' en el partido 2 - 2 TORRENT CF Alineación oficial del equipo 'TORRENT CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Regaliseandose Alineación oficial del equipo 'Regaliseandose' en el partido 4 - 0 TORRENT CF Alineación oficial del equipo 'TORRENT CF' en el partido
Tiene mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Regaliseandose

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nicola Peragnoli va treure un córner llarg cap al segon pal que en Marcos Vicente Solano, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Regaliseandose van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lirain Iñaran va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Nicola Peragnoli del Regaliseandose ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcos Vicente Solano va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Konrad Ratyński va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nicola Peragnoli va rematar alt.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nicola Peragnoli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sansón Carballal de Regaliseandose es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Friedrich Lima de Regaliseandose amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Regaliseandose, en Eduardo Guimera, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

TORRENT CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Cyril Kuntz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): El TORRENT era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Damien Martinière va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Damien Martinière va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Henrik Rossjö, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emilian Săndulescu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.