Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txotx F.C. (1371665) - CD Extremos Illescas (1332239) » 367687295: T36/J14/IX

Liga 367687295 Información oficial sobre el partido 367687295 en Hattrick

26.05.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / IX.1688 (177183)

Sporting Mahonés Alineación oficial del equipo 'Sporting Mahonés' en el partido 2 - 3 Odonel FC Alineación oficial del equipo 'Odonel FC' en el partido
José Antonio Jaramillo (27') 1 - 0
1 - 1 Víctor Apodaca (30')
1 - 2 Konstantinos Spiridon (31')
Luka Pedišić (38') 2 - 2
2 - 3 Bartolomeu Chavin (65')
Sporting Mahonés Alineación oficial del equipo 'Sporting Mahonés' en el partido 2 - 3 Odonel FC Alineación oficial del equipo 'Odonel FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sporting Mahonés Alineación oficial del equipo 'Sporting Mahonés' en el partido 5 - 2 Odonel FC Alineación oficial del equipo 'Odonel FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Mahonés

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 José Antonio Jaramillo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Luka Pedišić va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Sporting va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar António Santos Pimentel en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Puelles, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Antonio Jaramillo.

Odonel FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Peter Andersson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Odonel, Víctor Apodaca, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 31, Víctor Apodaca va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Konstantinos Spiridon que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bartolomeu Chavin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jordi Colell no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joaquín Valsera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mohsen Dhiab que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 16 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Othmen Ben Ahmed al minut 16 semblava entrar, però István Végh va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Francisco Osuna va marcar al minut 58 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mohsen Dhiab ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo San Miguel Marín de Odonel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.