Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los luises (492184) - pomferradina (30624) » 367680144: T36/J5/IX

Liga 367680144 Información oficial sobre el partido 367680144 en Hattrick

24.03.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / IX.1561 (177056)

Italoperu Alineación oficial del equipo 'Italoperu' en el partido 2 - 3 Pueblerino Alineación oficial del equipo 'Pueblerino' en el partido
Jesús Pons (2') 1 - 0
1 - 1 Marcos Judimer (8')
Felipe Matute Llera (58') 2 - 1
2 - 2 Louis Zonnevylle (85')
2 - 3 Werner-Manfred Schwanitz (89')
Italoperu Alineación oficial del equipo 'Italoperu' en el partido 2 - 3 Pueblerino Alineación oficial del equipo 'Pueblerino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Italoperu Alineación oficial del equipo 'Italoperu' en el partido 1 - 7 Pueblerino Alineación oficial del equipo 'Pueblerino' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Italoperu

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Jesús Pons, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Italoperu es posava per davant!
  • 124 Minuto 58 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 58 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Felipe Matute Llera llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Italoperu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Felipe Matute Llera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Loren Rodríguez Marín va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Felipe Matute Llera va superar els defenses rivals per velocitat al minut 53 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Henning Hiebinger no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernando Novo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Loren Rodríguez Marín de Italoperu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gendule Gaztaka de Italoperu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Semblava que Loren Rodríguez Marín s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Pueblerino

Goles Goles

  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Marcos Judimer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Louis Zonnevylle va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 85.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Werner-Manfred Schwanitz quedar desmarcat i marcar per a Pueblerino al minut 89. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Ruggero Bezzi va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 9. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Bru de Pueblerino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jesús Las Heras Tomás després que el jugador de Pueblerino li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 7 (Tirita (médico)): Henning Hiebinger va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.