Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

titincitos cf (1337048) - Els Piltrafilles (310143) » 367680127: T36/J14/IX

Liga 367680127 Información oficial sobre el partido 367680127 en Hattrick

26.05.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 14 / IX.1560 (177055)

bluesharp Alineación oficial del equipo 'bluesharp' en el partido 3 - 1 Els Piltrafilles Alineación oficial del equipo 'Els Piltrafilles' en el partido
Florin Deneş (13') 1 - 0
Alfredo Coldeira (17') 2 - 0
2 - 1 Koikili Ibarrate (21')
Florin Deneş (76') 3 - 1
bluesharp Alineación oficial del equipo 'bluesharp' en el partido 3 - 1 Els Piltrafilles Alineación oficial del equipo 'Els Piltrafilles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
bluesharp Alineación oficial del equipo 'bluesharp' en el partido 2 - 4 Els Piltrafilles Alineación oficial del equipo 'Els Piltrafilles' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bluesharp

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Florin Deneş. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Alfredo Coldeira de bluesharp va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Florin Deneş va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 76 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Florin Deneş va sorprendre Andrei Leucuţa amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Andutz Beira de bluesharp va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Els Piltrafilles

Goles Goles

  • 151 Minuto 21 (Gol por el centro): Piltrafilles van mostrar una bona compenetració quan al minut 21 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Koikili Ibarrate va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Candido Defla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alejandro Muñoz de Piltrafilles va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Iven Helwegen que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Piltrafilles creava perill des de la dreta al minut 28, però en Iñaki Mari Acuña, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Iven Helwegen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 48 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Koikili Ibarrate va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Alejandro Muñoz va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Raimon Brugarolas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Iven Helwegen va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alejandro Muñoz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Iven Helwegen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Muñoz de Piltrafilles es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.