Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuevas de Cañart C.F (1591631) - Tikitaka Gavà Team (994664) » 367678834: T36/J13/IX

Liga 367678834 Información oficial sobre el partido 367678834 en Hattrick

19.05.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 13 / IX.1537 (177032)

Torerofinlandes Alineación oficial del equipo 'Torerofinlandes' en el partido 2 - 1 Tikitaka Gavà Team Alineación oficial del equipo 'Tikitaka Gavà Team' en el partido
Patrocinio Gordejuela (26') 1 - 0
1 - 1 Shahrdad Abootalebi (79')
Hugo Brizuela (85') 2 - 1
Torerofinlandes Alineación oficial del equipo 'Torerofinlandes' en el partido 2 - 1 Tikitaka Gavà Team Alineación oficial del equipo 'Tikitaka Gavà Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torerofinlandes Alineación oficial del equipo 'Torerofinlandes' en el partido 3 - 0 Tikitaka Gavà Team Alineación oficial del equipo 'Tikitaka Gavà Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torerofinlandes

Goles Goles

  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Patrocinio Gordejuela va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Sulev Raud per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Manuel Grava entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Torerofinlandes, un peu providencial d'en Hugo Brizuela va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Torerofinlandes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Milan Dolejší, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Torerofinlandes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jacinto Bombín va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manolo Hereñozu.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Patrocinio Gordejuela va deixar a Sulev Raud assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lukáš Štercl va rematar alt.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Christian Vraast una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Manolo Hereñozu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, Milan Dolejší gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian Vraast de Torerofinlandes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Juan Antonio Ripamonti, jugador de Torerofinlandes, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 19. Lukáš Štercl, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Quan Sean Lassiter va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 88, Torerofinlandes sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Tikitaka Gavà Team

Goles Goles

  • 135 Minuto 79 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Shahrdad Abootalebi va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!