Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gene fc (1419404) - Herville Fútbol Club (772359) » 367668914: T36/J11/IX

Liga 367668914 Información oficial sobre el partido 367668914 en Hattrick

05.05.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 11 / IX.1360 (176855)

gene fc Alineación oficial del equipo 'gene fc' en el partido 2 - 4 Arranca Pinos Alineación oficial del equipo 'Arranca Pinos' en el partido
Elías Lauman (35') 1 - 0
1 - 1 Jordi Puig (37')
1 - 2 Joni Bose (40')
1 - 3 Joni Bose (51')
1 - 4 Pepelu Marín Sánchez (68')
Artem Osikin (79') 2 - 4
gene fc Alineación oficial del equipo 'gene fc' en el partido 2 - 4 Arranca Pinos Alineación oficial del equipo 'Arranca Pinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gene fc Alineación oficial del equipo 'gene fc' en el partido 0 - 1 Arranca Pinos Alineación oficial del equipo 'Arranca Pinos' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gene fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Elías Lauman de gene, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): gene va reduir el marcador al minut 79 a 2 - 4 quan Artem Osikin va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El gene va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Elías Lauman la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Carlos Rio Murga s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Arranca Pinos

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 37. L'anotador per Arranca va ser Jordi Puig, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): En Joni Bose va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 40. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 180 Minuto 51 (Gol de falta): Al minut 51, una falta xutada per Joni Bose va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Arranca. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joni Bose va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pepelu Marín Sánchez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Joni Bose de Arranca, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Pieter Olesen quasi marca en una jugada assajada de córner que Víctor Provedo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Joni Bose, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Arranca va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Puig de Arranca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Felix Mittendrein de Arranca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Felix Mittendrein va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Oriol Montagud ocupà el lloc d'en Stephan Merlet al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Arranca quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Arranca es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Víctor Provedo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava David Arnaiz al camp.