Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS REBENTAOS (775254) - DrakoF.C. (488613) » 367667529: T36/J1/IX

Liga 367667529 Información oficial sobre el partido 367667529 en Hattrick

25.02.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / IX.1336 (176831)

Carrión F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrión F.C.' en el partido 4 - 1 Only Locals Barakaldo Alineación oficial del equipo 'Only Locals Barakaldo' en el partido
0 - 1 Ekhiotz Berarroa (9')
Felix Wilfling (40') 1 - 1
Pablo Borja (41') 2 - 1
Pablo Borja (71') 3 - 1
Jordi Estrach (75') 4 - 1
Carrión F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrión F.C.' en el partido 4 - 1 Only Locals Barakaldo Alineación oficial del equipo 'Only Locals Barakaldo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Carrión F.C. Alineación oficial del equipo 'Carrión F.C.' en el partido 6 - 0 Only Locals Barakaldo Alineación oficial del equipo 'Only Locals Barakaldo' en el partido
Tiene mala suerte 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carrión F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Carrión equilibrava la balança al minut 40. En Felix Wilfling, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Corria el minut 41, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Carrión s'avançava en el marcador després que en Pablo Borja xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Carrión va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pablo Borja progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jordi Estrach es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ambròs Bogatell no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Felix Wilfling estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Craig Hickey, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Diego Barcena es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrián Riaño de Carrión es va guanyar la targeta groga merescudament.

Only Locals Barakaldo

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Ekhiotz Berarroa va posar els visitants Locals per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Abel Giménez va fer una jugada per la banda esquerra, però Quique Almunia va aturar el seu xut.
  • 205 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Fernando Herencia era fer passades de llarga distància. Al minut 54 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gary Bramble però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ekhiotz Berarroa va marxar de Jesús Ramos Rubio en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Locals van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Córdoba de Locals amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel Giménez de Locals va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Locals va fer una substitució al minut 63. Fernando Herencia va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alfonso Rubio Sáez.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de Locals, en Xián Lourido, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.