Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Tejón (486760) - UNAI CF (125212) » 367666300: T36/J1/IX

Liga 367666300 Información oficial sobre el partido 367666300 en Hattrick

25.02.2012 15:45:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 1 / IX.1314 (176809)

Real Tejón Alineación oficial del equipo 'Real Tejón' en el partido 2 - 0 Peteteturroneta C.F. Alineación oficial del equipo 'Peteteturroneta C.F.' en el partido
Iván Cancino (67') 1 - 0
Iván Cancino (83') 2 - 0
Real Tejón Alineación oficial del equipo 'Real Tejón' en el partido 2 - 0 Peteteturroneta C.F. Alineación oficial del equipo 'Peteteturroneta C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Tejón Alineación oficial del equipo 'Real Tejón' en el partido 4 - 1 Peteteturroneta C.F. Alineación oficial del equipo 'Peteteturroneta C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Tejón

Goles Goles

  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va premiar Tejón amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Iván Cancino va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Tejón va obtenir un penal al minut 83, que va llançar a la perfecció Iván Cancino. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Tejón per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alberto García, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Iván Cancino! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Iván Cancino del Tejón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tejón va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jeremy Beuken, però el porter rival va fer una gran aturada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Romain Hilbert, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Peteteturroneta C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Peteteturroneta va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Cavad Kamranov va quedar-se sol davant el porter Essa Al-Alam, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 57, quan en Cavad Kamranov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Es duien 58 minuts de partit jugats quan Robert Fara va estar a punt de posar per davant a Peteteturroneta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Essa Al-Alam va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Emilio Urraca de Peteteturroneta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Emilio Urraca va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.