Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Toricor c.f. (1463005) - blackhawks f.c (308920) » 367647219: T36/J6/IX

Liga 367647219 Información oficial sobre el partido 367647219 en Hattrick

31.03.2012 15:40:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / IX.973 (61244)

Real Toricor c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Toricor c.f.' en el partido 2 - 4 blackhawks f.c Alineación oficial del equipo 'blackhawks f.c' en el partido
Tomas Öster (15') 1 - 0
1 - 1 Pago Etxenagusia (66')
1 - 2 José Francisco Madrona (79')
Mario Belinelli (80') 2 - 2
2 - 3 Joaquim Mach (84')
2 - 4 Emmanuel Chaux (86')
Real Toricor c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Toricor c.f.' en el partido 2 - 4 blackhawks f.c Alineación oficial del equipo 'blackhawks f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Toricor c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Toricor c.f.' en el partido 4 - 1 blackhawks f.c Alineación oficial del equipo 'blackhawks f.c' en el partido
Tiene mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Toricor c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Tomas Öster va donar a Toricor un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Guillermo Serna estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mario Belinelli va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Ifixenio Loroño va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Toricor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tomas Öster va estar a punt de sentenciar el partit al minut 18, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Francesc Xavier Fontelles van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Svetozar Krunić a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 29 podia haver acabat en gol, però Māris Zandersons va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ifixenio Loroño. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 224 Minuto 74 (Ocasión de penalti): En Miguel Ángel Tosesón va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 74, però el porter visitant Māris Zandersons el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

blackhawks f.c

Goles Goles

  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 66 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pago Etxenagusia de blackhawks marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Passats 79 minuts de partit, blackhawks es va posar per davant amb un 1 - 2 quan José Francisco Madrona es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): blackhawks agafava avantatge al minut 84 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Joaquim Mach amb mestria.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Emmanuel Chaux va augmentar l'avantatge de blackhawks a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de blackhawks va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Francisco Madrona, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Emmanuel Chaux va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Francesc Xavier Fontelles de blackhawks va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marçal Garrabou va prendre el seu rol al minut 65.